2010-12-25

Ellens första jul

Ellens första julafton började med -23 utomhus, men desto mer värme och kärlek inne i huset hos mormor och morfar. Det var många paket under granen, och klart flest var där till Ellen. Allt från en fin briohelikopter från morbror, till hemstickad pippitröja från mormor och hörselkåpor for kids från morfar.
Mormor & morfar hade dessutom pysslat lite extra med en klapp som gör att Ellen kan få med sig sina morföräldrar till Skåne. En snöbubbla med kort på dem, så att vi kan säga godnatt och låta det snöa silverhjärtan över mormor & morfar varje kväll nere i skåne. Gulligt!
Från mamma fick Ellen ett set med kläder från Me & I ur Cecilia Blankens mopskollektion. Alla kläder mamma köper måste ju ha djur på sig...
Ellen säger TACK för fina klappar!



3 kommentarer:

Malin sa...

Många fina julklappar till Ellen, vad roligt! Visst är det lite extra kul med bebisprylar :-) Hoppas ni har fina dagar! God jul och god fortsättning, kramar från Malin

Blixa sa...

Tack detsamma! Ja, det är ju roligare att handla till Ellen än till mig själv... :-)

Jeanette sa...

Det låter som en bra jul! Gött att pappa-Patrik också kom upp i tid! Dessa tågen kan man ju aldrig lita på! God Jul och God fortsättning!